Sälja med Kullamäklaren

För oss ära alla bostadsförsäljningar unika. Utan personligt engagemang och närhet till kunden kan vi inte göra ett gott arbete. Vi tar oss därför alltid tid att lära känna dig som kund för att förstå din situation och dina önskemål.

Vi vet också av mångårig erfarenhet att en bra presentation av bostaden och ett gediget hantverk i försäljningsarbete är grunden för att lyckas. Vi arbetar endast med professionella och erfarna husfotografer. I samband med fotograferingen ser vi också till att bostaden ställs i ordning så att den får en optimal presentation. Vi arbetar tillsammans med professionella och duktiga stylister och inkluderar även styling i vårt uppdrag om vi tillsammans kommer fram till att det är en fördel i försäljningsarbetet.

Alla våra bostäder presenteras på Hemnet, Blocket, Hitta Hem och på Instagram och Facebook, och så naturligtvis på vår egen hemsida. Att marknadsföra bostaden på rätt plats, till rätt målgrupp och med rätt presentation är avgörande för en framgångsrik försäljning.

Vi hjälper dig även med besiktning, säljarförsäkring, försäkring mot dolda fel, förbesiktning och kontakt med duktiga jurister om så skulle krävas.HÖR AV DIG